Kanji Dictionary-ohjelma Nokian puhelimille

Täältä löydät parhaat japaniaiheiset linkit.

Valvoja: Belorfyn

Kanji Dictionary-ohjelma Nokian puhelimille

ViestiKirjoittaja Nosturitarkastus » 26.06.2011 13:42

Julkaisin pari viikkoa sitten Kanji Dictionary-ohjelman Nokian uusille puhelimille. Se on japani-englanti-japani-sanakirja, joka perustuu WWWJDic-sanakirjan sanastoon, esimerkkilauseisiin ja kanjisanakirjaan. Lisäksi se sisältää animoidut piirtojärjestysanimaatiot kaikille yleisimmille kanjeille sekä hiraganalle ja katakanalle. Ohjelmasta löytyy esittelyvideo ja ruutukaappauksia alla olevasta linkistä:

[Linkit poistettu]

Sanakirja ei tarvitse mitään erikoisasennuksia fonttien yms. suhteen puhelimeen, joita jotkut ovat ihmetelleet. Se toimii tosiaan N8, E7, C6, C7, X7-malleilla ja muilla tulevilla Nokian Symbian-puhelimilla.

Jos parannusehdotuksia tai muuta palautetta löytyy, lähettäkää ihmeessä sähköpostia osoitteeseen: software at nosturitarkastus.fi.

Kiitos!
- Antti
Nosturitarkastus
 
Viestit: 1
Liittynyt: 26.06.2011 13:08

Re: Kanji Dictionary-ohjelma Nokian puhelimille

ViestiKirjoittaja Silja » 10.07.2011 12:27

Tutkin tätä asiaa nyt vasta vähän tarkemmin ja huomasin, että kyseessä on maksullinen sovellus. Ymmärrän, että haluat saada ohjelmointiin käytetystä ajasta ja vaivasta pientä korvausta (käyttämäsi EDICT-sanakirjan ja kanjitiedostothan ovat kasanneet Jim Breen ja internetin käyttäjät ilman erillistä korvausta...), mutta Kanjikaverin foorumi ei valitettavasti ole oikea paikka tällaisille mainosviesteille. Tämä "mainostuskielto" ei ehkä foorumin tämän hetkisistä säännöistä käy tarpeeksi hyvin esille, joten päivitän sääntöjä hetimiten.

Poistin siis suorat linkit sovellukseen. Halukkaat nokialaisten käyttäjät osaavaat varmasti etsiä tämän sovelluksen käyttöönsä.
Avatar
Silja
Ylläpitäjä
 
Viestit: 896
Liittynyt: 13.08.2006 20:39
Paikkakunta: 札幌市/Sapporo


Paluu Linkit - リンク

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa