Sanjigenjiten

Täältä löydät parhaat japaniaiheiset linkit.

Valvoja: Belorfyn

Sanjigenjiten

ViestiKirjoittaja nevene » 04.07.2012 21:21

こんにちは!

En ole varsinaisesti tällä foorumilla aikaisemmin liikkunut, mutta ajattelin silti tulla kertomaan eräästä projektista, koska se saattaa ehkä kiinnostaa joitain ihmisiä täällä. Kyseessä on peli nimeltä Sanjigenjiten. Sen avulla voi opetella japania. Pääpiirteissään siinä on paljon eri esineitä joihin liittyviä sanoja voi opetella kolmiulotteisessa maailmassa liikkumalla. Tässä on video pelistä.

Pelissä voi opetella useita kieliä (lisää lisätään tulevaisuudessa), esimerkiksi japania, kiinaa, englantia ja espanjaa. Esimerkiksi englantia puhuvat pelaajat voivat opetella espanjaa, eli kieliä voi vaihdella vapaasti. Itse olen mukana tekemässä suomenkielistä käännöstä sitten kun se aika koittaa. Peliä voi kokeilla ilmaiseksi, mutta lopullinen versio on maksullinen. Kickstarterissa voi rahallisesti tukea projektia ja ostaa sen lopullisen version jo nyt (tällä hetkellä koko pelin hinta on kymmenen dollaria, eli noin 8 euroa).

Peli on ainakin omasta mielestäni ihan mukava, sanat jäävät itsellä paremmin mieleen kuin paperilta muistellessa. Tulevaisuudessa myös ainakin japanin opetteluun on tulossa ääninauhoitukset syntyperäiseltä puhujalta, jolloin samalla kertaa voi opetella ääntämystä, kanjeja ja sanojen merkityksiä.

Otan myös mielelläni palautetta ja kehitysehdotuksia vastaan välitettäväksi eteenpäin :)
nevene
 
Viestit: 1
Liittynyt: 04.07.2012 20:40

Paluu Linkit - リンク

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron