Avatarit ja allekirjoitukset - ohjeita

Foorumin säännöt ja muut ylläpidon ilmoitukset.

Valvoja: Belorfyn

Avatarit ja allekirjoitukset - ohjeita

ViestiKirjoittaja Silja » 28.08.2006 21:07

Avatarit eli käyttäjäkuvat
- Avatarien maksimi koko on 100x100 pikseliä ja 6 kB.
- Avatareja ei voi ladata sivustolla vaan ne on linkitettävä ulkoisesta lähteestä. Älä kuitenkaan suoralinkitä avatariasi jonkun toisen sivuilta, vaan lataa se jonnekin netin ilmaisiin kuva-albumeihin, kuten PhotoBucketiin tai Imageshackiin.
- Ethän käytä liikkuvia avatareja. Liikkuvat avatarit pidentävät sivujen latausaikaa ja häiritsevät lukemista.
- Avatar-kuva ei saa olla sivuston yleisten sääntöjen vastainen eli ei laittomuuksia tai muita käyttäjiä loukkaavia kuvia.

Allekirjoitukset
- Allekirjoitukset voivat koostua korkeintaan 300:sta merkistä.
- Ethän tee itsellesi allekirjoitusta, joka on pidempi kuin 5 riviä tavallisella fontilla tai 8 riviä pienennetyllä fontilla. Tätä pidemmät allekirjoitukset vaikeuttavat keskusteluiden selaamista ja lukemista. Ethän käytä allekirjoituksessasi myöskään suurennettua fonttikokoa tai värejä.
- Allekirjoituksissa ei saa käyttää minkäälaisia kuvia, sillä ne hidastavat sivun latautumista, vaikeuttavat sivujen selailua ja vievät huomion pois itse tekstistä.
- Allekirjoituksen tekstisisältöä koskevat samat säännöt kuin koko foorumiakin. Ei siis mitään laittomuuksia tai muita käyttäjiä loukkaavia tekstejä allekirjoituksiin. Sama koskee allekirjoituksiin laitettavien linkkien sisältöä.
Avatar
Silja
Ylläpitäjä
 
Viestit: 897
Liittynyt: 13.08.2006 20:39
Paikkakunta: 札幌市/Sapporo

Paluu Säännöt ja tiedotteet

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa