Sivu 1/1

Näin loistavaa ilmaista materiaalia ei saa edes kaupasta ^^

ViestiLähetetty: 01.06.2009 00:07
Kirjoittaja Yufina
Täällä on hieman hiljaista viimeaikoina. Mutta toivottavasti tästä olisi hieman apua elon saamiseksi.

Moni varmasti tietää, että korean materiaali on kiven takana. Mutta tein todella loistavan löydön. Nimittäin nettisivun, jossa on 20 kappaletta kaikkineen ääninen kielioppineen. Tälläistä ei edes kaupasta löydy O_o

http://language.snu.ac.kr/site/en/klec/ ... /index.jsp

Olen vasta hangul osion käynyt läpi ja hiukan katsonut muuta. Mutta ainakin hangul osio oli on todella loistava. Löytyy kaikki ääntämis jutut ja harjoitukset. Mitä niiden oppimiseen tarvitaan.

Jos tuota nyt innostun menemään pidemmälle, niin voin editioida ja kertoa lisää.

EDIT: Tuli tehtyä kolmos kappale ja voin vain sanoa, miten loistavia nuo ovat. Ei voi enää paremmaksi muuttua. Lähes joka lauseen pystyy kuuntelemaan. Löytyy pieniä video pätkiä, harjoituksia yms.

EDIT2: 4 kappale ei toimi kunnolla firefoxin kanssa. IE:llä näytäis toimivan.

//Linkki muutettu toimivaan. -Silja

ViestiLähetetty: 14.06.2009 14:38
Kirjoittaja Cherry asa
Siskoni oli kiinnostunut koreasta, mutta aivan korean kielen oppimateriaalia on niin vähän hän lopetti. Vähänkö mahtavaa täytyy kertoa.

ViestiLähetetty: 14.06.2009 16:30
Kirjoittaja Yufina
Cherry asa kirjoitti:Siskoni oli kiinnostunut koreasta, mutta aivan korean kielen oppimateriaalia on niin vähän hän lopetti. Vähänkö mahtavaa täytyy kertoa.


Sama ongelma mulla. Hyvää materiaalia sattuu löytymän todella vähän :(. Joten tämän takia eksyinkin kiinan kieleen ja olen oppinut sitä yllättävän tehokkaasti ja nopeasti (kiitos japanin kielen ^^). Korean kielestä en sitten juurikaan mitään saanut irti :/. Mutta ehkä vielä joku päivä tulevaisuudesa...

ViestiLähetetty: 16.07.2009 13:44
Kirjoittaja LauraLee
On tosiaan jäänyt vähemmälle toi Korean opiskelu. Kesäloma meni ihan vaan muissa jutuissa, mutta jospa pääsis uudestaan alkuun. Täytyy tosiaan käydä koittamassa tota oppimateriaalia... Yllättävää kyllä, että vaikka onkin nyt useampi viikko ollut tekemättä mitään Korean hyväksi, niin aika hyvin palautu asiat mieleen, kun vähän kertailin.

Re: Näin loistavaa ilmaista materiaalia ei saa edes kaupasta

ViestiLähetetty: 16.07.2009 17:01
Kirjoittaja Silja
Yufina kirjoitti:Mutta tein todella loistavan löydön. Nimittäin nettisivun, jossa on 20 kappaletta kaikkineen ääninen kielioppineen. Tälläistä ei edes kaupasta löydy O_o

http://language.snu.ac.kr/english/pages/SD00023_00.jsp
Itsekin löysin viime syksynä nuo sivut jostain, mutta turhaannuin siihen, etteivät tosiaan toimineet kunnolla Firefoxilla... (Taidan olla turhan hätäinen, jos kerran kyse on vain 4. kappaleesta). Juurikin tuo ääniominaisuus tekee sivuista mielestäni erittäin hyvät.

Vastaavan tyyppiset sivut keskitason opiskelijoille löytyy osoitteesta http://www.language.berkeley.edu/korean/10/index.html . Nuokin olis ihan kivat käyttää, mutta kun eivät toimi kunnolla Firefoxilla... IE ei taas osaa soittaa noita äänitiedostoja suoraan selaimessa... Tekisivät nyt sellaiset sivut jotka toimisivat täysin edes jollain selaimella!

//Edit. Linkki kuntoon.

Re: Näin loistavaa ilmaista materiaalia ei saa edes kaupasta

ViestiLähetetty: 16.07.2009 17:27
Kirjoittaja Yufina
Silja kirjoitti:Vastaavan tyyppiset sivut keskitason opiskelijoille löytyy osoitteesta http://www.language.berkeley.edu/korean/10/index.htm. Nuokin olis ihan kivat käyttää, mutta kun eivät toimi kunnolla Firefoxilla... IE ei taas osaa soittaa noita äänitiedostoja suoraan selaimessa... Tekisivät nyt sellaiset sivut jotka toimisivat täysin edes jollain selaimella!


Tulee: The page cannot be found
EDIT: Toimii kun laittaa html

Tosiaan tuon on aika ikävä juttu, kun eivät suostu toimimaan kunnolla. Esim. Tuolta minun mainitsemastani sivusta sanojen tulostaminen ei sitten onnistunut millään selaimella. (ei osannut näyttää korean merkkejä oikein). Tuo kun olisi ollut itselleni aivan ehdoton ominaisuus :(.

Vähän OT:
Näyttäis siltä, että koreassakin on IE6 vielä hyvin vahvoilla 43% :S. Tosin kiina menee vieläkin pidemmälle asiassa, IE6 jotain ~70 >_<. Onneks japanissa on sentään hieman järkeä, IE6 enää ~20%, vaikka sekin hieman liikaa vielä...
http://gs.statcounter.com/#browser_vers ... 1-20090716

Jonkun tarvitsisi oikeasti tehdä tuolle asialle jotain. Jospa tässä olisi hyvä alku:
YouTube ja Digg lopettavat IE6:n tukemisen

ViestiLähetetty: 07.02.2010 22:32
Kirjoittaja Silja
Tuo Yufinan mainitsema sivu on muuttanut ja löytyy nykyään osoitteesta http://language.snu.ac.kr/site/en/klec/click-korean/index.jsp. Ja toimii muuten näköjään nykyään myös Firefoxilla! Jee!

ViestiLähetetty: 29.04.2010 11:21
Kirjoittaja tyralyon
Toi on tosi hyödyllinen sivu näin aloittelijalle! Silmäilin tota toistakin (Online Intermediate College Korean) ja ihan hyvältä materiaalilta vaikutti sekin. Ainut miinuspuoli tossa ekassa on se, että siinä ei käytetä ollenkaan 입니다-muotoja. Ne vaikuttaa mulle tosi vaikeilta kun ei oikein missään selitetä niiden käyttöä, ja kuitenkin sitä käytetään paljon..

Re: Näin loistavaa ilmaista materiaalia ei saa edes kaupasta

ViestiLähetetty: 05.06.2011 20:06
Kirjoittaja Silja
Kahden jo mainitun sivuston lisäksi voisi mainita myös Songang Korean Programmin sivut. Tuolla on samantyyppisiä oppikirjamaisia kokonaisuuksia aloittelijatasosta keskitasoon asti. Osa linkeistä on rikki ja sivut on ilmeisesti tehty IE5:lle, mutta toimivat kuitenkin joten kuten ja sisältö on hyvä.

Re: Näin loistavaa ilmaista materiaalia ei saa edes kaupasta

ViestiLähetetty: 06.06.2011 14:18
Kirjoittaja Yufina
Silja kirjoitti:Kahden jo mainitun sivuston lisäksi voisi mainita myös Songang Korean Programmin sivut. Tuolla on samantyyppisiä oppikirjamaisia kokonaisuuksia aloittelijatasosta keskitasoon asti. Osa linkeistä on rikki ja sivut on ilmeisesti tehty IE5:lle, mutta toimivat kuitenkin joten kuten ja sisältö on hyvä.


Itsekin huomasin tuon muutama päivä sittenja ainakin Novice Korean 1-1 oli suhteellisen hyvä. Vaikka sivut ovatkin vähän vanhat, mutta kyllä ne silti toimii FF4 ihan ok.