Vähän eri tyyppiset jutut kuitenkin kyseessä: Kimchin tapauksessa maitohappokäyminen ja nattoun tapauksessa käytetään bakteereja käyttämisessä (eli mädättämisessä...). Eli nattoun tapauksessa viedään käsittääkseni vähän pidemmälle tuo "pilaantuminen".alantin kirjoitti:Hmm.. Mulle tulee nattoo mieleen. :shock:
Belorfyn kirjoitti:Mikä on vii voan?
En ole vielä ehtinyt. Ajattelin mennä perjantain korean tunnin jälkeen hakemaan Korea housesta kimchiä (ja ehkä samalla syömään sinne), että pääsen sitten viikonloppuna aloittamaan testailua.LauraLee kirjoitti:Oletko Silja jo suuren kimchi-testin tehnyt?
Silja kirjoitti:Se on tuossa Hämeentiellä oleva aasialainen ruokakauppa. (Ja on muuten myös sunnuntaisin auki klo 12-18, vaikka noilla sivuilla ei sitä kerrotakaan)
Silja kirjoitti:Laitoin muuten eilen ensimmäiset omatekoiset kimchit tulille. Saa nähdä miten käy. Ainakin tuoksun perusteella tuolla kaapissa muhii ihan oikean sorttista tavaraa. :) Jos hyvin käy, niin kyllä tästä tapa tulee, harvinaisen helposti tulee kimchiin nykyään himo.
Paluu Korean kulttuuri - 한국의 문화
Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa