Tänään kävin viiden tunnin pikavisiitillä Narassa. Kaiken hyvän lisäksi täällä on aivan mahtavat kelit, jotain tuollaista 18 aamusta ja illasta, mutta päivällä suorastaan kuuma kun on melkeinpä 25 astetta. Oli siis aikasta mukavaa käppäillä tuolla ympäriinsä.

Narahan on tunnettu kahdesta asiasta: siitä että siellä on todella paljon tunnettuja temppeleitä ja pyhäkköjä sekä siitä, että siellä on todella paljon peuroja. Ja ne peurathan mennä viipostaa tuolla vapaana pitkin katuja, samaan tapaan kuin Miyajimalla. Kuvia tuli räpsittyä molemmista ja reilusti.

Nandaimon

Toudai-ji

Daibutsu - Japanin suurin buddhapatsas

Daibutsu - Japanin suurin buddhapatsas

x

x

Sitten ne eläväisemmät otukset:

peura

peuroi

Kyseessä ovat varsin kaikkiruokaiset elukat, joille kelpaa sapuskaksi mm. kamera, Lonely Planet ja hiukset.

mää syän sun kameran

määkin syön sun kameran

Oli myös hyvin kirsikankukkaista

kirsikat ne vaan kukkii

Mutta sitten tapahtui jo toisen kerran tämän reissun aikana tekemäni tyhmä moka: akku alkoi vedellä viimeisiään ja ladattu vara-akku oli tietysti hostellilla. No, ei tuo oikeastaan niin kovasti haitannut, jalat oli jo valmiiksi poikki enkä olisi jaksanut enää muita kuvauskohteita käydä ihailemassa, en toimivan kameran kanssa enkä ilman. Tuli siis pyörähtämään hostellilla ja lepuuttamaan vähän jalkoja.

Sitten lähdinkin Namban asemalle, jossa minulla on treffit Tanaben kanssa. Mentiin syömään okonomiyakia. Oli erilaista kuin hiroshimalainen okonomiyaki, mutta hyviä ovat molemmat.

okonomiyaki

Kiitokset Tanabelle illasta.

Puolen tunnin päästä minulla on tapaaminen Akikon kanssa ja lähdemme jokiristeilylle. Varmasti hyvä päivä tiedossa taas, keli näyttäisi ainakin olevan loistava.

It's only fair to share...Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
Share on print
Print