Tämä päivä menikin reissatessa. Lähdin aamulla kymmenen aikoihin Osakan hotellilta kohti Shin-Osakan asemaa, josta otin Shinkansen pikajunan Tokioon. Junamatka kesti kolmisen tuntia, jotka käytin tehokkaasti hyväkseni nukkumalla.

Jäin ovelasti pois Tokion aseman sijasta jo Shinagawassa, jossa vaihdoin Yamanote-linjan Uenoon suuntaavaan junaan. Uenossa vaihdoin Ginza-linjan metroon, jolla matkasin tuttuun Asakusaan. En vaan näköjään osaa asustaa muualla kuin Asakusassa kun olen Tokiossa. 🙂 Loppujen lopuksi saavuin hostellille kolmen puoli neljän aikoihin.

Hostelli on aika kämänen ja täällä mun huoneessa haisee homeelle, mutta ei voi mitään. Muuten ihan siisti ja sympaattinen paikka. Treenasin taas japanin puhumista hostellin pitäjien kanssa. Sujuu joten kuten jos sujuu… 😉

Kävin vähän käppäilemässä ympäriinsä ennen kuin tuli pimeää. Tällä puolella jokea en olekaan ennen käynyt. Kävelin randomisti ympäriinsä ja löysin jonkun lehmä-pyhätön (Ushijima jinja). Sitten alkoikin tulla jo pimeä, joten palasin hostellille.

Nyt en jaksa laittaa kuvia, koska a) niiden lataamiseen menee ikuisuus b) ei ole kummoisia kuvia ladattavaksi… Polvikin taas kettuilee, niin en taida lähteä illalla sen kummemmin enää mihinkään. Pah. 🙁 Meen sit kattomaan telkkaria vaikka tms. + Olen vissiin tulossa kipeäksi, flunssaa pukkaa… Yhyhyy, kaikki on huonosti… :'(

It's only fair to share...Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
Share on print
Print