Onpas pitkä päivä takana!

Otin tuossa iltapäivästä parin tunnin päikkärit. Herättyäni juttelin tänne huoneeseen ilmestyneen kiinalaisen miehen kanssa (niin, tähän selvennyksenä sen verran, että tämä minun hostellihuoneeni on 6 hengen mixed dorm eli sekahuone). Sitten yritin soittaa Annalle, mutta sillä on puhelimessa joku ihme esto, ettei voi soittaa ulkomaisesta liittymästä. No ajattelin tavoitella sitä sähköpostilla, mutta oli ilmeisesti gmail sitten alhaalla juuri sopivasti siinä välissä. Siinä vaiheessa päätin lähteä kiinalaisen mukaan kaupungille ja yrittää soittaa jostain sieltä uudestaan.

Ja olikin sitten aika tehokas kiinalainen (nimi on kai Tam, mutta en ole varma enkä sitä ala tähän hätään kyselemään), ehdittiin käydä katsomassa käytännössä kaikki tärkeimmät nähtävyydet ja Soulin metro tuli erittäin tutuksi. Kuvat siirsin jo koneelle, mutta nyt väsyttää niin tolkuttomasti, etten jaksa niitä tänne alkaa tänään enää laitettelemaan.

Täytyy yrittää huomenna soittaa jostain/laittaa mailia sille Annalle uudestaan. Pummin joltain tädiltä nimittäin tänään kaupungilla ollessa kännykän lainaan ja soitin sille siitä. Se ei vastannut, mutta kun äsken tsekkasin mailit, niin se oli pistänyt viestin, että oli juuri vastannut kun löin luurin kiinni…

Jeps, nyt nukkumaan.

It's only fair to share...Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
Share on print
Print